anesia - komentarze |
Eh nie mam co robić więc pisze tę notkę.Tylko problem w tym,że nie wiem co mam napisać...Już po feriach.Ja się osobiście cieszyłam,że wracam do szkoły.No moze nie do szkoły,ale bardziej do klasy.Nudziłam sie na feriach.Ale pierwszy dzień był baaaaardzo nudny.Zaczął padać śnieg,którego tak nienawidzę.I doszło jakichś 2 typków,co mają z nami chodzić do klasy już do końca szkoły.A ja nie chcem!!!Bo mi się podobałam mała klasa.A dwie osoby więcej to zawsze DWIE!!!Ale może jeszcze coś z nich będzie![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
25.07.2005 :: 12:50 :: dfg184.neoplus.adsl.tpnet.pl Witka! Jesteś dobry w angielskim? Koniecznie sprawdź sie na www.ewciaaa.talk.pl ! SĄ NAGRODY ![]() ![]() |
06.03.2005 :: 15:18 :: dew82.neoplus.adsl.tpnet.pl Zapraszam do konkursu! Super nagrody, naprawdę warto! Zgłoś się i ty! www.basia.talk.pl P.S. A twoja stronka is the best! |
06.03.2005 :: 15:18 :: dew82.neoplus.adsl.tpnet.pl Zapraszam do konkursu! Super nagrody, naprawdę warto! Zgłoś się i ty! www.basia.talk.pl P.S. A twoja stronka is the best! |
14.02.2005 :: 13:39 :: 17.grs-3.g1.pl fAJNY BLOG I SZABLONIK TEZ SUPER!WPADNIJ DO MNIE I SKOMENCIKUJ! |
Talk.pl :: Wróć |